3-5 Πηγάδια

3-5 Πηγάδια – Νάουσα

Η απόλυτη εμπειρία στο πιο σύγχρονο Χιονοδρομικό κέντρο της Ελλάδος

Ένα από τα πιο δημοφιλής και  καλύτερα ελληνικά χιονοδρομικά κέντρα που θεωρείται πρότυπο, και όχι άδικα, καθώς είναι το μοναδικό στην Ελλάδα με τεχνητή χιόνωση σε όλες του τις πίστες. Στη δυτική πλευρά του όρους Βερμίου και σε μία απόσταση 17χλμ. από την πόλη της Νάουσας, μια ώρα περίπου από την Θεσσαλονίκη, σε ύψος μεταξύ των 1.430μ. και 2.005μ., το χιονοδρομικό κέντρο κοντά στην Νάουσα, 3-5 Πηγάδια αποτελεί πόλο έλξης χιλιάδων επισκεπτών, που επιθυμούν όχι μόνο να φλερτάρουν με την περιπέτεια στις ολόλευκες πλαγιές του βουνού αλλά και να θαυμάσουν ένα απερίγραπτο φυσικό σκηνικό που κερδίζει αμέσως τις εντυπώσεις.

 

3 - 5 pigadiaΤο χιονοδρομικό κέντρο του όρους Βερμίου 3-5 Πηγάδια διαθέτει 10 πίστες για κάθε επίπεδο χιονοδρόμου, και 7 αναβατήρες. Σε ένα μαγευτικό τοπίο από δάσος οξιάς, είναι οι δύο δυσκολότερες και πιο απότομες πίστες σε ολόκληρη την Ελλάδα, η περίφημες πίστες «Αριστοτέλης» και «Φίλιππος», γεγονός που καθιστά το κέντρο μοναδικό στο είδος του και για αυτό το λόγο πασίγνωστο στους μυημένους σκιέρ.

 

Μη χάσετε την ευκαιρία να επισκεφθείτε την πόλη της Νάουσας.

Περπατήσετε στις παραδοσιακές συνοικίες Αλώνια και Μεταμόρφωση.

Θαυμάστε τα μοναδικά αρχοντικά και την εξαιρετική αρχιτεκτονική τους.

Το εκπληκτικό σπήλαιο «Σαράντα Ουτάδες» περιμένει να σας μαγέψει με τους μοναδικούς σχηματισμούς από σταλαγμίτες και σταλακτίτες.

 

Ζητήστε Προσφορά και ενοικιάστε ένα οικονομικό αυτοκίνητο από τις

Ενοικιάσεις αυτοκινήτων Rent a Car in Greece και επισκεφτείτε τo

 Χιονοδρομικό Κέντρο 3 – 5 Πηγάδια